Wat klanten zeggen....

Ik vroeg Angelique om haar hulp toen ik eigenlijk met mijn bedrijf niets meer te verliezen had. Praktisch met mijn laatste spaargeld betaalde ik haar en een beetje budget op Facebook. Mijn online programma zou 5 dagen later al van start gaan en ik had in 3 maanden tijd 300 deelnemers bij elkaar gekregen. Dat lijkt heel wat, maar omdat de kosten voor het programma heel laag zijn, waren de 300 deelnemers niet genoeg om winstgevend te zijn. Dus ik had een probleem.

Ik kreeg Angelique aangeraden via mijn VA en toen ze aan de slag ging...gebeurden er echt de meest fantastische dingen! We verlengden de inschrijfdatum met een maand en daarin gingen de inschrijvingen ineens sky-high naar ruim 3200 deelnemers!

Ze is absoluut geweldig in haar vak en wat ik ook zo leuk aan haar vond: ze is eerlijk en duidelijk. Waar ik vaak ging stuiteren, bleef zij met beide benen op de grond staan. Ze is zorgvuldig en zal altijd ervoor waken dat jouw geld zo goed mogelijk besteed wordt. Ik kan nog zoveel meer over haar vertellen, maar waar het op neerkomt: schakel Angelique in als je FB advertenties wilt inzetten. Dankzij haar ervaar ik nu eindelijk vrijheid!
Bianca van der Horst
100%slechthorend.nl
Angelique heeft me echt uit de brand geholpen op het moment dat mijn Facebook advertenties niet tot conversies leidden en ik nog maar een week had te gaan tot mijn deadline. Binnen enkele dagen gingen mijn cijfers van heel slecht naar heel erg goed en heb ik exact op de deadline mijn doel behaald. Top Angelique, bedankt! Ik kijk uit naar onze verdere samenwerking.
Jacklyn van der Vijver
Sales Coach​
Ik mag me als één van de gelukkigen prijzen dat Angelique mijn FB Advertising doet. Eerst dacht ik dat ik dat zelf wel even kon ( dus not...) maar daar ben ik dus al snel van afgestapt. Voor Angelique is dit peanuts. Zij stelde alles voor mij in. Ik ging in 7 dagen tijd van 1 inschrijving naar 208 inschrijvingen voor mijn webinar. WoW! En dat voor mijn 2e webinar ooit! Voor mij absoluut de investering waard!
Suzanne Schmitz
HSP Coach bij Gewoon Jij Zijn
Angelique is een professionele vrouw aan wie ik met een gerust hart taken kan overdragen. Ze werkt snel en is accuraat. Wat ik heel prettig vind is dat zij ook meedenkt en suggesties aandraagt hoe ik dingen anders/beter kan doen. Dat voelt echt als een hele fijne ondersteuning.
Marieke Anthonisse
www.zakenmam.nl
Angelique is betrouwbaar en zeer prettig in de omgang. Werken met Angelique voelt als constructief samenwerken. Wat ik bijzonder fijn vind aan haar is dat ze met je meedenkt. Ik vind haar adviezen, of het nou gevraagd of ongevraagd is, zeer welkom. Daarnaast ontzorgt ze mij op een aantal vlakken waardoor ik meer focus kan aanbrengen in de ontwikkeling van mijn onderneming. Evelien van Es – Business & Life Coach
Evelien van Es
Business & Life Coach
Angelique is een betrokken persoon die geeft om de diensten van andere coaches, trainers en therapeuten. Ze luistert heel goed, verdiept zich in je aanbod en steunt je in je denkproces over de marketing hiervan. En stuurt waar nodig bij. Zo hielp ze me om de waarde van mijn trainingen met een factor 2 tot 4 te verhogen. Voor de deelnemers, en dus ook voor mij. Een andere waardevolle tip ging over hoe ik zelf in mijn bedrijf sta en hoe ik er meer plezier en voldoening aan kan beleven. Verder gaf ze me ook diverse persoonlijke tips. Prettig vond ik dat ze eerst luistert en dan pas, waar nodig, tips geeft. De tijd vloog voorbij en ik kreeg er energie van. Bedankt Angelique!
David Kipping
Trainer
Angelique helpt mij met mijn facebook advertenties en ik zou niet meer zonder haar willen. Ik vertrouw haar, ze denkt mee, ze staat altijd klaar voor mij. Dankzij haar heb ik al verschillende succesvolle challenges en online programma's gelanceerd. Bij de laatste challenge hebben we in 2 weken meer dan 2.000 inschrijvingen weten te krijgen, en dit ook nog eens voor een mooi advertentiebudget. Ze is heel fijn om mee samen te werken en zo is ontzettend kundig in haar vak. Als je als ondernemer zit te denken om je facebook strategie uit te besteden, kan ik je Angelique zeker aanraden!!
Francisca van den Berg
Hormoon-Gewicht Expert
Angelique heeft bij mij de online cursus “Succesvol Adverteren op Facebook” en "Facebook Advertentie Expert"gevolgd en met succes afgerond. Angelique is is zeer bedreven in het opzetten, uitvoeren & optimaliseren van Facebook advertenties en gaat voor maximaal resultaat bij haar klanten. Ze is betrokken en een leergierige ondernemer en marketeer. Het is zeer prettig samenwerken met Angelique en je kunt je Facebook advertenties met een gerust hart aan haar uitbesteden.
Birgit Luijk
www.birgitluijk.nl
Ik leerde Angelique kennen door een enthousiast bericht van haar op Facebook. Angelique is zo vertrouwd, in elk contact heeft ze me dat vertrouwde gevoel gegeven. Toen ik Angelique vroeg om mee te denken kwam ze met een prachtige planning. Ze denkt vooruit, vult aan, is scherp en enthousiast. En wat ze heel erg mooi doet is dat ze jou wil laten stralen in wat jij het liefste wil doen. Ik hoop dat we nog heel lang samen mogen gaan werken aan de meest prachtige programma’s!
Carolien van de Kamp
Life & Business Coach
Ik ben zo blij dat ik het facebook adverteren aan Angelique overlaat! Ze is deskundig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgt er zo voor dat de ads het super goed doen. En daarnaast kijkt ze ook echt goed mee of tekst en beeld passen. En ze is ook nog eens een fijn mens! Altijd fijn om met haar te werken!
Stephanie van Workum
ACT Coach
Angelique is voor mij een enorme ondersteuning en sparringspartner. Ze heeft me in alle ins en outs ondersteund in de lancering van mijn programma Stoer falen. Zowel technisch, organisatorisch als planningstechnisch. Ook wanneer het lastig is, weet Angelique een actie te bedenken die aanzet tot beweging. Heel fijn. Soms heb ik dat écht nodig zodat ik kan blijven focussen op mijn expertise en dat wat mij beweegt. Het inzetten en plannen van marketing activiteiten is een vak apart, waar Angelique mij op weg heeft geholpen. Van het begin tot het eind houdt ze me scherp.
Daphne Hoogendoorn
Kindercoach
Het is fijn werken met Angelique. Ze werkt snel, zorgvuldig en denkt mee in oplossingen. Dat laatste is echt ideaal en dingen waar ik zelf niet bij stil heb gestaan; daar denkt Angelique dan wel aan. Wat ik ook erg fijn vind is dat ze wel eerst checkt bij mij welke oplossing ik dan wil. De communicatie met Angelique is erg prettig; ik hoef nooit lang te wachten op antwoord en het gaat op een respectvolle manier. Dus naast dat ze goed, snel en secuur in haar werk is, kun je ook fijn sparren met Angelique over bv in te zetten marketingmiddelen. Ik ben dan ook erg blij met haar! Lonneke Vodegel – Medium
Lonneke Vodegel
Business Medium